Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Маја Павловић: Данас заједнички састанак, надам се договору
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

30. 05. 2018.

Аутор: К. Ковач Извор: УНС

Маја Павловић: Данас заједнички састанак, надам се договору

„Позвали су ме јуче из Министарства културе и информисања да данас дођем на заједнички састанак са представницима овог и Министарства трговине, туризма и телекомуникација, као и Регулаторног тела за електронске медије“, рекла је УНС-у директорка новосадске телевизије Канал 9 Маја Павловић.

Она је навела да је затражила да састанку присуствују и представници новинарских и медијских удружења, као и међународних организација, али да су јој у Министарству рекли да то у овом тренутку није могуће.

„Прихватила сам и то, сваку њихову иницијативу прихватам. Надам се да ћемо постићи неки договор, па да коначно прекинем штрајк и пустим сигнал“, рекла је Маја Павловић.

Државни секретар у Министарству културе и информисања Александар Гајовић је за УНС, након састанка представника Министарства са Мајом Павловић, рекао да ће ово Mинистарство "учинити све што може да помогне, у оквиру закона и своје надлежности".

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси