Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  НО Новости усвојио оставку Дмитровића; Мушкатировић нови директор
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

17. 07. 2017.

Извор: УНС

НО Новости усвојио оставку Дмитровића; Мушкатировић нови директор

Како сајт УНС-а сазнаје на управо завршеној седници Надзорног одбора Компаније Новости усвојена је оставка Ратка Дмитровића, а на место директора изабран је Срђан Мушкатировић, представник капитала Милана Бека и члан Надзорног одбора. Нови главни и одговорни уредник није изабран, а "Вечерње новости" ће наставити да уређује досадашњи колегијум на челу са замеником глодура Миланом Бабовићем.

Овим потезом НО Компаније Новости раздвојио је функције директора и главног и одговорног уредника.

Биографија Срђана Мушкатировића

Рођен у Београду 1972. године. Основну и средњу школу заврсио у Београду. Факултет економских наука завршио на University of California Los Angeles (UCLA) 1997. и наредне две године ради за инвестициону банку Donaldson Lufkin & Jenrette у Лос Анђелесу и Лондону.

1999. године прелази у Deutsche Банку и у Лондонској канцеларији ради до 2001. године када добија међународни сертификат ФСА (Financial Service Authority) и враћа се у Србију као саветник у Народној банци Србије.

Од 2004. године представник је инвестиционог фонда Fabien Pictet, једног од најстаријих инвестиционих фондова и истоимене банке у Швајцарској.

Радио у представништву компаније Laderna International БВ. Како на сајту "Новости" пише, Мушкатировић се посебно бавио реструктуирањем компанија.

Срђан Мушкатировић је некадашњи тениски репрезентативац Југославије.

Коментари (2)

Остави коментар
сре

19.07.

2017.

bastilja [нерегистровани] у 21:16

pouka

Nema leka za V,novosti.cak ni kada bi S.Muskatirovic objavio kolika mu je plata, kao i menadzmentu koji ostaje u firmi a nije nista doprineo da se popravi tiraz i ekonomsko stanje ove novine, jer se ovakva propast podrzava sa drzavnog vrha.samo ucenjenim i osiromasenim novinarima moze sigurno da se komanduje jer ce se i ubuduce naci dobrovoljci da rade za mizernu platu i laznu nadu de ce doci bolji dani.rukovodstvo deli med i mleko u obecanjima, a moderni robovi i slugani nemaju izbora jer niu ostalim medijima nije bolje.i nece ni biti.ali novinari nisu ni radnici fijata, ni gose pa da se njihov vapaj cuje ako obustave rad.ostace onda smo tabloidi, koji, gle cuda, imaju i tiraz i novac za stampanje...ako to zasluzuju citaoci, onda neka tako i dobiju...

Одговори
уто

18.07.

2017.

Sindikalac [нерегистровани] у 18:52

Kakav obrt

Ovako nesto se najmanje ocekivalo od zazposlenih u Novostima. Posto sad znamo ko je novi direktor, covek od velikog finanisjkog znanja i iskustva, nadamo se da ce se Novosti izvuci iz krize, reklo bi se bezizlaza, u koju su zapale ne krivicom zaposlenih, vec nemarom drzave i neukim rukovodjenjem kompanije, koja zasluzuje mnogo vise. E, sad je trenutak da se to vise dogodi. Nadajmo se da je nasim nevoljama kraj, da ce se novi prvi covek Novosti potruditi da ih restruktuira i da zna recept kaklo. Jedino, da novu zrtvu ne podnesu opet zaposleni koji su se solidarno vec odrekli dela svojih ionako skromnih plata, umanjenem od deset odsto. Nadamo se da cemo mi sindikalci naci zajednicki interes sa poslodavcem i novim menadzmentom i uspeti da sacuvamo radna mesta! Zivele Novosti!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси