Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Градоначелник Грачанице и косовски министар за заједнице и повратак честитали Будимиру Ничићу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

29. 07. 2014.

Градоначелник Грачанице и косовски министар за заједнице и повратак честитали Будимиру Ничићу

Градоначелник Грачанице Бранимир Стојановић и косовски министар за заједнице и повратак Далибор Јевтић честитали су данас Будимиру Ничићу избор за председника Друштва новинара Косова и Метохије (ДНКиМ).

„У име општине Грачаница и у своје лично име упућујем Вам честитке поводом избора за председника Друштва новинара Косова и Метохије. Верујем да ћете и у будућности указивати на проблеме који постоје у новинарству на Косову и Метохији и својим ауторитетом ојачати независно новинарско изражавање. Посебно ме радује информација да је Друштво новинара Косова и Метохије добило своје простоје у Грачаници. Општина Грачаница остаје отворена за сваку сарадњу са  Друштвом новинара Косова и Метохије које делује као огранак Удружења новинара Србије и које представља једино удружење које окупља утицајне новинаре српских медија са Косова и Метохије“, навео је Бранимир Стојановић.

Министар за заједнице и повратак Далибор Јевтић навео је да је  „уверен да ћете својим ангажманом на овој важној функцији допринети даљој афирмацији српских медија на Косову и Метохији. Протекле године на Косову су за медије биле велики изазов али и путоказ у ком смеру треба ићи уколико желимо да са једне стране обезбедимо слободан проток информација, ставова и идеја, а са друге - подижемо ниво квалитета рада и професионалне компетенције, рекао је Јевтић и додао да „запослени у медијима морају имати потпуну слободу у раду и услове који ће им омогућити истинито, правовремено и професионално извештавање, и ја искрено верујем да ће Ваш избор на ову важну функцију управо допринети свему горе наведеном. Сигуран сам да ће Ваш будући рад на место председника у Друштву новинара Косова и Метохије бити онолико успешан колико је данас успешна и Ваша ауторска емисија 'Слободно Српски'.“

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси