Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Позив новинарима на Форум - грађани, медији и парламент
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

02. 12. 2013.

Позив новинарима на Форум - грађани, медији и парламент

Отворени парламент и Народна скупштина Републике Србије позивају новинаре на Форум - грађани, медији и парламент који ће бити одржан 5. децембра 2013. године у Дому Народне скупштине са почетком у 10 часова.

Форум ће бити посвећен питању са којим се сусрећу модерне демократије – како приближити грађане и њихове изабране представнике?

Уз подршку Народне скупштине Републике Србије, Британске амбасаде у Београду, Америчке агенције за међународни развој (USAID), Института за одрживе заједнице (ISC), Мисије ОЕБС-а и Националног демократског института (НДИ) на форуму ће учествовати међународни, регионални и домаћи експерти, представници медија и народни посланици.

Кроз разговор и размену добрих пракси, разјасниће се какве улоге имају различити актери у друштву и како заједно могу допринети побољшању комуникације грађана и Парламента, као и већој транспарентности рада Народне скупштине Републике Србије.

Регистрација учесника почиње у 9:30 часова.

На Форум се можете регистровати овде.

Агенда Форума налази се у прилогу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси