Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Ветерани изабрали руководство
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

27. 04. 2009.

Ветерани изабрали руководство

На изборној скупштини Актива новинара ветерана УНС-а одржаној прошле среде, 22. априла, поново је за председника изабран Мирко Мариновић.

Ветерани су опредељујући се за чланове председништва одабрали: Мирка Мариновића, Љиљану Зоркић, Петра В. Кнежевића, Миклоша Маротија, Олгицу Ивковић, Душана Милосављевића, Душана Војводића, Слободанку Вукчевић, Наду Томић-Драшковић, Драгана Ђорђевића, Љубишу Ђорђевића, Љубишу Соколовића и Милу Кнежевић.

Изборна скупштина Актива новинара ветерана протекла је динамично, а дискусија се, углавном, водила на тему избора у УНС-у, који ће бити 9. маја у Врњачкој Бањи, где ће кандидат Управе УНС-а бити Љиљана Смајловић, а ветерана Ђуро Билбија.

Двогодишњи извештај о раду за период од 2007. до 2009. поднео је Петар В. Кнежевић, секретар председништва, а о раду Актива на тему "Стање, проблеми и перспективе" говорио је Мариновић.



Момчило Милачић најавио је да ће ветерани у знатном броју доћи на изборну скупштину, иако им удаљеност до Врњачке бање представља озбиљан здравствени проблем. Он је говорио да су за разлику од некадашњег изгледа садашње просторије Дома новинара модерне, сачуване од пропадања и да УНС има добре основе за даљи развој као савремена новинарска организација.

Закључци са ове ветеранске скупштине биће формулисани и усвојени на наредној седници председнишва Актива.

Текст и фото: Петар В. Кнежевић





Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси