Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Пакет курсева за рад на рачунару за незапослене самохране мајке
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

25. 05. 2012.

Извор: УНС

Пакет курсева за рад на рачунару за незапослене самохране мајке

Удружење новинара Србије позива незапослене самохране мајке да се пријаве на бесплатан пограм који обухвата обуке за рад на рачунару. Полазнице програма најпре ће похађати основне курсеве рачунара, имаће могућност да прођу обуку за веб дизајн, као и курс активног тражења посла.

Програм се реализује у Београду, а полазнице ће бити у прилици да стекну Европску компјутерску возачку дозволу, ECDL сертификат.

 

 
Програм организује Међународна мрежа помоћи (IAN) уз подршку Међународног клуба жена.

Број полазница је ограничен. Удружење новинара Србије обезбедиће бесплатно похађање курсева за четири незапослене самохране мајке. Две особе моћи ће да крену са програмом већ крајем следеће недеље, а две у септембру.

Заинтересоване колегинице могу се пријавити до 29. маја на е-маил unsinfo1@uns.org.rs. Потребно је да у теми маила наведете ЗА КУРС КОМПЈУТЕРА и да доставите кратку биографију која садржи контакт телефон и мejл адресу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси