Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Попуст за новинаре на летовима Turkish Airlines-а широм света
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

13. 02. 2012.

Попуст за новинаре на летовима Turkish Airlines-а широм света

Новинари из Србије од данас имају попуст на свим летовима компаније Turkish Airlines.



Попусти на авио карте турске компаније, чије су цене иначе међу најповољнијим на тржишту, за новинаре ће износити од 3 до 10 процената, у зависности од дестинације и класе којом се лети.

Новинари ће, поред попуста, моћи да понесу и 10 килограма додатног пртљага, а у случају промене термина лета неће бити наплаћиване никакве додатне таксе.

Turkish Airlines је најбрже растућа авио компанија на европском тржишту, а њихових 177 авиона су најмлађа авио флота у Европи. Прошле године Turkish Airlines је освојио награду „Skytrax“ за најбољу авиокомпанију у Европи, која се додељује на основу оцена путника.

Turkish Airlines лети на преко 190 дестинација широм света, прошле године је овом компанијом летело више од 31 милион путника, а за путнике из Србије преко Истанбула, најбоље су везе за Северну Америку, Африку, Блиски и Далеки Исток.

Новинари попуст остварују уз потврду новинарске организације, а за резервације потребно је да се јаве секретаријату УНС-а у Ресавској 28/I. Карте се подижу у представништву Turkish Airlines-а у Београду, Кнез Михаилова 30/V.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси