Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Сукоб: Информер и Курир vs Блиц и Ало (2014)

22. 11. 2012.

Аутор: Н. И. Извор: Информер

Ћосић признао да лаже

Новинар Југослав Ћосић јуче је признао да нема доказа да се наш главни уредник Драган Ј. Вучићевић уочи 12. марта 2003. са Душаном Спасојевићем Шиптаром договарао о нападима на Ђинђића!

Ћосић, који је био модератор дискусије на панелу „Антикорупцијски форум“, занемео је кад га је Вучићевић пред угледним јавним личностима из Србије и региона позвао да каже одакле му информације о контактима њега и Шиптара.

- Поштована господо, ви овде говорите о правној држави, а да је Србија данас правна држава, неко би већ морао да буде у затвору, или ја или Југослав Ћосић! Он сада овде глуми неког интелектуалца и борца за бољу Србију, а мене је у новинама, без икаквих доказа, оптужио за саучесништво у убиству Зорана Ђинђића - рекао је Вучићевић.

После завршетка дискусије наш главни уредник пришао је Ћосићу и тражио од њега да каже на основу чега га је оптужио за контакте с Ђинђићевим убицама. Уместо било каквог смисленог одговора, Ћосић је почео да дрхти (?!) и да замуцкује, тражећи заштиту од организатора скупа. На крају, једино што је успео да каже, јесте да „ћемо све проблеме решити на суду“?!

Иначе, МУП је јуче редакцији Информера доставио званични допис, у коме се каже да, после детаљне провере архива, није пронађен ниједан траг било каквог контакта Вучићевића са Спасојевићем или било којим другим припадницима „земунског клана“.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси