Насловна  |  Актуелно  |  Синдикалне теме  |  Подкаст УНС-а о стресу и „сагоревању“ у новинарском послу: Када да се забринемо за наше здравље?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Синдикалне теме

13. 06. 2023.

Аутор: УНС Извор: УНС

Подкаст УНС-а о стресу и „сагоревању“ у новинарском послу: Када да се забринемо за наше здравље?

Новинарима живот, стил живота, дане, креирају информације и свакодневна дешавања. Пробудимо се ујутру и не знамо, то се поготово односи на новинаре у информативним редакцијама, да ли ћемо можда тог дана бити послати да извештавамо из ратног окружења или са места злочина... Иза нас су трагедије, два масовна убиства деце и младих, због којих су новинари који су извештавали о њима у редакције данима долазили уплакани.

 

Како да се носимо са стресом и да ли се он подразумева јер новинарство и бирају за занимање они који желе „узбудљив посао“? И, када је стреса превише?

Погледајте подкаст УНС-а на тему стреса и „сагоревања“ у новинарству.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси