Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација медија од 2014. године

03. 11. 2016.

Аутор: Ж. Б. Извор: Дневник

Крај за Радио

Зрењанин - Председник Скупштине града Оливер Митровић заказао је за сутра седницу локалног парламента.

Одборници ће се изјашњавати о четрдесетак тачака дневног реда. У одборничке клупе сешће први пут одборник СПС-а Немања Топић, који ће заменити Жељку Милошевић, нову помоћницу градоначелника Зрењанина. Одлучиваће се о расписивању два месна самодоприноса, и то у Лазареву и Перлезу. 

Одборници ће се изјаснити о покретању ликвидације Јавног предузећа „Радио Зрењанин”, које је престало да емитује програм. Одлуком о ликвидацији, са места в.д. директора и овлашћеног лица разрешен је Иван Француски (у међувремену, именован за в.д. директора Позоришта), а за ликвидационог управника именован је јавни правобранилац Горан Ракић. У наредна три месеца, повериоци би требало да пријаве своја потраживања, а дужници су позвани да измире своје обавезе. 

После неколико кругова социјалног програма, највећи број запослених на Радију је напустио предузеће, док је у просторијама остало још њих четворо. Радио не емитује програм од 19. децембра прошле године, када је истекао закуп фреквенције.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси