Насловна  |  Актуелно  |  Приватизација медија од 2014. године  |  Вучић љут на Тасовца због Танјуга
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација медија од 2014. године

05. 11. 2015.

Извор: Б92, Танјуг

Вучић љут на Тасовца због Танјуга

Премијер Александар Вучић разочаран је гашењем новинске агенције Танјуг због чега је оштро критиковао ресорног министра Ивана Тасовца, сазнаје Танјуг.

 

"Хоћу због стенограма и историје да кажем да сам био против гашења Танјуга", казао је премијер и истакао: "Ти и Саша Мирковић сте ме убеђивали да је то важно, потребно и реформски".

"Тражио си да не идеш у Сарајево како би остао овде да браниш и образложиш одлуку. Ноћас сам гледао вести, нигде те нисам видео, само сам чуо немушто објашњење Саше Мирковића, где се позива на тачку 141. па не разумем тачно зашто ниси ишао у Сарајево", навео је председник Владе Србије.

Премијер Вучић је члановима владе поручио: "Они који неће да буду у Влади, они који су самостални стрелци, они који неће да буду део тима, и да иду негде са Владом, зато што нису у првом плану, а резултати су им невидљиви, а то се сад не односи на тебе Тасовац, њих молим да се тако не понашају. Јасно вам је да вас нећу молити ни за шта".

"Иако сам ја био против гашења Танјуга, а ти Тасовац за....Ти Тасовац ниси подметнуо своја леђа, подметнуо си моја леђа, као и обично", закључио је премијер.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси