Насловна  |  Актуелно  |  Приватизација медија од 2014. године  |  РТВ Ковачица: Прети нам стечај због Агенције за приватизацију
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација медија од 2014. године

12. 10. 2015.

Извор: Бета

РТВ Ковачица: Прети нам стечај због Агенције за приватизацију

Радиотелевизија општине Ковачица саопштила је да јој због проблема са Агенцијом за приватизацију прети стечај или ликвидација.

Та радиотелевизија је у саопштењу навела да јој је Агенција за приватизацију доставила решење које се односи на поступак преноса капитала издавача медија без накнаде запосленима, јер наводно није доставила процену фер тржишне вредности целокупне имовине и обавеза.

"Поступили смо у складу са упутствима добијеним од агенције, односно расписали смо јавни позив за упис акција, припремили документацију запослених и бивших запослених, извршили упис акција и све радње добијене у упутствима Агенције, али Агенција за приватизацију није желела да прихвати документацију", наводи се у саопштењу.

Додаје се да Агенција за приватизацију није желела да им да писмено образложење разлога за неприхватање документације, "са одговором да ми желимо да пребацимо одговорност на њих".

"Ако се оваква сарадња са агенцијом настави, Јавно предузећу РТВ општине Ковачица мора да иде у стечај или ликвидацију, што никоме није у интересу", пише у саопштењу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси