Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација медија од 2014. године

04. 09. 2015.

Аутор: С. Новосел Извор: Данас

Отклањање и поклањање

Из тек приватизоване Регионалне РТВ Нови Пазар стигла је за лаковерене примамљива вест.

У наредном периоду има да се направи отклон од прошлости. Што је било, било је. До сада било од народних пара, од сада од личних. Само је та промена, све остало је исто.

Од јутра до мрака (по ваздан), шта нам ради власт?! Да се утуви народу у главу да власт само ради за добробит грађана и њховог квалитета живота. Нешто ван тога, може да поквари слику тек купљене телевизије намерне да направи дистанцу од прошлости.

Еееее, али мора да прво прође фазу захвалности онима који су „на мишиће“ гурали њену продају на задату адресу.

У знак захвалности и оданости, камера није могла да забележи скуп незадовољних пореских обвезника са сеоског подручја. За грешке направљене са намером не сме да се зна.

Одрезивали одокативно, другог критеријума очигледно није било. Већи порез на имовину него вредност целе имовине. Може грешка да се исправи. Погрешиоцу упутиш таксиран захтев са 430 динара. Платиш му да исправи своју грешку. Грешака се нахиљадило. Ако прође, лепа пара у градској каси. Али, за грешке никако не сме да се зна. Ко то зна и помене, одмах је љути непријатељ града и на платном списку је једне од опозиционих страна. Шта хоће тамо ти грађани? Ништа.

Знају да им власт њиховим парама „поклања“ асфалтиране сокаке, уличне сијалице....Поклону се у зибе не гледа. Гледа се само кад се зуби покажу.

Коментари (1)

Остави коментар
пет

04.09.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 12:12

ODAKLE je RTV?

Gde je sediste RTV? Iz ovog teksta se ne vidi.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси