Насловна  |  Актуелно  |  Приватизација медија од 2014. године  |  Нови власник ИПЦ Кула Радован Ковач најавио значајне промене у овој медијској кући
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација медија од 2014. године

03. 09. 2015.

Извор: УНС

Нови власник ИПЦ Кула Радован Ковач најавио значајне промене у овој медијској кући

“Информативно пропагандни центар Кула сам купио искључиво из комерцијалних разлога јер сматрам да има велики потенцијал за напредак у будућности”, рекао је за УНС нови власник Радован Ковач, који је иначе и власник фирме “Херреро” д.о.о. чија је претежна делатност трговина на велико. Ковач додаје да радио слуша од свог детињства и чита вести свакодневно, а незадовољан је како то тренутно функционише и жели да уведе значајне промене.

“Планирам да формирам и телевизију и запослим нове младе људе који ће донети иновације”, каже за УНС нови власник Радован Ковач.

На питање УНС-а да ли ће задржати четворо радника који су остали у овом медију, рекао је да је јуче разговарао са њима и да ће им понудити да остану.

Ковач је рекао и да није веровао да ће бити једини понуђач на јавном надметању, као и да је очекивао и вишу цену, мада је по његовом мишљењу била реална процењена вредност овог медија с обзиром на то да немају свој објекат нити било шта од инвентара осим 10 рачунара.

“Објекат у ком се налази радио је прелеп, има и студио за телевизију, а дат је на коришћење Информативно пропагандном центру Кула од стране општине. До сада је сарадња са локалном самоуправом била коректна, а надам се да ће тако бити и убудуће јер планирамо да останемо у овом простору. Радујем се што ћу бити власник овог медија, мислим да ће функционисати савршено и да ће грађани видети велику промену”, закључио је Ковач.

Подсећамо, Информативно пропагандни центар Кула продат је једином учеснику у јавном надметању Радовану Ковачу из Куле за 3.500 евра, али ће Агенција за приватизацију са њим моћи да закључи Уговор о продаји капитала ове медијске куће тек након добијања позитивних мишљења Министарства финансија - Управе за спречавање прања новца и Регулаторног тела за електронске медија о непостојању сметњи за закључивање уговора.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси