Насловна  |  Актуелно  |  Приватизација медија од 2014. године  |  СНС НС: Приватизација медија обављена у складу са законом
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација медија од 2014. године

07. 08. 2015.

Извор: Танјуг

СНС НС: Приватизација медија обављена у складу са законом

Новосадски одбор СНС саопштио је данас да је приватизација медија обављена у складу са законом и да је урађена транспарентно, као и све што се тако ради од када је СНС на власти у Новом Саду.

 

Поводом раније датог саопштења новосадског одбора ДС-а, у којем је изражена сумња да иза приватизације Новосадске телевизије као и других локалних медија у Србији стоји СНС, напредњаци поручују демократама да тиме обмањују јавност.

Градски одбор СНС поручио је ДС-у да "уместо што лицемерним и злонамерним саопштењем обмањује јавност, покушавајући на тај начин да прикупи по који политички поен, коначно почну нешто и да раде".

Од када је СНС преузела власт, "све што ради, ради у складу са законом. То је оно што је непознаница демократама, јер једини начин рада, који је демократама познат, јесте корупција, малверзација и отимање новца грађанима Војводине", наводи се у саопштењу напредњака. 

Новосадски одбор СНС поручио је ДС-у и то да "ко губи има право да се љути" као и да је оно за шта демократе треба да се побрину јесте "како вратити Бојана Пајтића на посао, јер га за то плаћају грађани Војводине".

Демократе би требало и да одговоре грађанима на питање "где је сав онај новац који су покрали из Развојне банке Војводине и фондова и колики је тачан број запослених у покрајинској администрацији, јер новац који се даје за њихове плате јесте новац грађана Војводине", додаје се у саопштењу новосадског одбора СНС.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси