Насловна  |  Актуелно  |  Приватизација медија од 2014. године  |  Иза приватизације медија стоји СНС?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација медија од 2014. године

07. 08. 2015.

Извор: Бета

Иза приватизације медија стоји СНС?

Новосадски одбор Демократске странке изразио је данас сумњу да иза приватизације Новосадске телевизије, али и других локалних медија, стоји Српска напредна странка.

 

Агенција за приватизацију навела је јуче да је Новосадска телевизија продата за 174.950 евра предузећу "Србија данас" д.о.о. из Новог Београда. 

Новосадске демократе су оцениле да су грађани Новог Сада, уместо градског информативног центра, сада добили страначко гласило СНС, а да ће садашња градска власт кроз разне конкурсе учествовати у финансирању те телевизије.

"Тако ће грађани Новог Сада и индиректно финансирати демагогију Српске напредне странке", пише у саопштењу ДС.

У тој странци су истакли да се, ако се само летимично погледа онлајн издање новина које уређује купац Новосадске телевизије, може приметити да чланци изгледају као да их је лично писао (председник СНС) Александар Вучић.  

"Оно што посебно баца сумњу на ову приватизацију је то што је купац Србијаданас д.о.о. основана и регистрована тек 6. марта прошле године, односно постоји тек нешто више од годину дана, са уписаним новчаним капиталом од свега 50.000 динара", додаје се у саопштењу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси