Насловна  |  Актуелно  |  Приватизација медија од 2014. године  |  Радио Ваљево избегао ликвидацију
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Приватизација медија од 2014. године

30. 06. 2015.

Аутор: П. В. Извор: Блиц

Радио Ваљево избегао ликвидацију

Скупштина Ваљева усвојила је измењену одлуку о моделу и методу приватизације Јавног информативног предузећа Радио Ваљево, чиме је избегнута ликвидација најстарије медијске куће у граду на Колубари.

 

Захваљујући усвајању те одлуке, која је предата Агенцији за приватизацију, Радио Ваљево ће уместо да сутра оде у стечај, на „вештачком дисању“ бити до 31. октобра, када има последњу шансу да се приватизује.

Помоћник граоначелника Милорад Илић је образложио да је до измена у одлуке у вези са  приватизацијом Радија Ваљево морало да дође, јер се повећао капитал те медијске куће.

Процењена вредност капитала Радио Ваљева је 408.000 динара. То је нова процењена вредност по којој се продаје Радио Ваљево, које ће ићи у продају два пута, објаснио је Илић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси