Насловна  |  Актуелно  |  Писма УНС-у  |  Дмитровић: Мoј мандат је истекао, хвала на сарадњи
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Писма УНС-у

15. 05. 2017.

Аутор: Д.Б. Извор: УНС

Дмитровић: Мoј мандат је истекао, хвала на сарадњи

Писмо које је Удружење новинара Србије (УНС) добило од колега из "Вечерњих новости", а за које се наводи да је послато Надзорном одбору:"Поштовани, обавештавам вас да ми је истекао четворогодишњи мандат на челу Компаније Новости. Од данашњег дана вођење и уређивање издања ове медијске куће, почев од дневног листа Вечерње новости, препуштам одговорним уредницима, односно најближим сарадницима. Што се тиче осталих обавеза из делокруга мојих надлежности, обављаћу их до изналажења нових решења.

Захваљујем на сарадњи."

Радомир Ратко Дмитровић

У Београду 15.05.2017.

Коментари (4)

Остави коментар
суб

20.05.

2017.

Комнен Коља Сератлић [нерегистровани] у 14:07

Кажите отворено

Кажите отвореено, Сератлићу, магарче (како год хоћете, ја се не љутим на другога, искључиво се наљутим на самога себе, ево сада се љутим на самога себе, јер упорно покушавам да сарађујемо и да вас подсјећам на моје осврте), нећемо да објављујемо твоје осврте. Ја ћу се захвалити. Не знам шта је у мом осврту о Дмитровићу било лоше, осим што сматрам да је тај велики патриота уништио Новости и на крају рекао "хвала на сарадњи". Е, не може, господо, да главни и (не)одговорни уредници пролазе некажњено. Сада ће се и Дмитровић удомити (односно већ се удомио), као неки и неке друге главне и (не) одгворне, у нови медиј и тако наставити да хара овим масмедисјким небом унесрећене Србије. Ниједног сада главног и (не)одговорног уредника не могу споменути у позитивном контексту (Данас, Блиц, Информер, ТВ Јавни сервис , Таблоид и други. Подсјећам вас да се ви у УНС- у стално борите за слободу ријечи и мисли, за аутономно новинарство, односно слободу штампе. Према мени се управо односеите као извршна власт према масмедијима. Пустите мало и нас мале птице пјевице да мало запјевамо. Као што знате да славуј пјева само ноћу, када је мрак. У доба Османлија ослепљивали су славује, тако да су пјевали и дању и ноћу.

Одговори
чет

18.05.

2017.

Златибор [нерегистровани] у 15:48

Новости би требало да опстану

Ви говорите да Новости опстану, а не кажете ниша о Дмитровићу који је уништио најтиражнији лист у земљи. Сада Мнаојло Вукотић ликује и смије се. "Захваљујем се на сарадњи..." У нормалној земљи не би било само "захваљујем се на сарадњи" већ би требало да одговараш и пред судом и пред народом, Дмитровићу. Ниси Ти једини главни и одговорни уредник кога би требало процесуирати. Отишла је и једна дама некажнјена, затим још опстију разни Драже, Весе , на ТВ каналима разни Стефановићи. Ма све вас треба почистити скробавом метлом.

Одговори
уто

16.05.

2017.

Сузана [нерегистровани] у 12:31

Подршка Вечерњим новостима

"Новости" треба да опстану, ту нема дилеме, или бар не би требало да је буде. Нема одустајања, нема предаје. Треба покушати све, мора се наћи решење.

Одговори
пон

15.05.

2017.

Gale reale [нерегистровани] у 21:29

Neće moći

Lepo je ,što ste obavestili nadzorni odbor, da su imaliI 4 godine da Vam pomognu i reše sva bitna finansijska pitanja Vecernjih novosti, a nisu uradili ama baš ništa . Vama hvala što ste održali V.Novosti u svakom pogledu. . . Profesionalnom, ekonomskom i nacionalno patriotskom. Vaš mandat će biti produžen , ...aj da vidim toga ko će da ugasi zadnju sveću u Srbiji!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси