Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  Основана секција младих новинара и студената новинарства
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

11. 03. 2020.

Извор: УНС

Основана секција младих новинара и студената новинарства

Школујемо се за новинаре као да ћемо да радимо у 1981, а не 2020. години, речено је на оснивању секције младих новинара и студената новинарства Удружења новинара Србије. Млади новинари и студенти новинарства очекују да им УНС помогне у организацији стручне праксе, образовању и професионалном усавршавању.

Један од циљева оснивања секције је да студенти новинарства и млади новинари имају практичну обуку која често недостаје наставним програмима државних и приватних факултета на којима се школују новинари и медијски радници.

Чланови новоформиране секције УНС-а изразили су жељу да раде на истраживачким пројектима у области новинарства и медија и у томе очекују подршку УНС-а.

У раду секције могу да учествују студенти академских програма на којима се претежно изучавају новинарство, фотографија и камера, као и млади новинари. За председницу секције изабрана је в.д. уреднице сајта УНС онлајн Јована Пешић.

Коментари (2)

Остави коментар
чет

12.03.

2020.

Божидар Анђелковић [нерегистровани] у 10:15

Тираж

Те 1981. године београдски дневни листови имали су тираж између 250.000 и 400.000 примерака. Није то био никакав вештачки, откупљени тираж, већ је продаван на киосцима, по тржишним принципима. Није лоше нешто научити и из тог доба.

Одговори
сре

11.03.

2020.

Чика Веља [нерегистровани] у 15:02

Браво

Браво децо! Само радно и вредно и све ћете остварити!!!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси