Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  „Вукотић Медиа“ вам поклања књигу текстова Александра Тијанића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

06. 01. 2020.

Извор: УНС

„Вукотић Медиа“ вам поклања књигу текстова Александра Тијанића

Издавачка кућа „Вукотић Медиа“ одлучила је да за Божић поклони члановима УНС-а књигу текстова Александра Тијанића „Јесмо ли преварени“.

Позивамо заинтересоване колегинице и колеге да се за поклон књигу јаве УНС-у на имејл адресу unsinfo1@uns.org.rs и напишу контакт податке: име и презиме, град, адреса, телефон и број легитимације УНС-а.

За првих 90 колегиница и колега који нам се јаве, а имају плаћену чланарину за ову или прошлу годину, „Вукотић Медиа“ обезбедила је по примерак књиге.

УНС ће обавестити добитнике који ће, уколико су из Београда, књигу моћи да преузму у просторијама Удружења (Ресавска 28/I) или ће је добити поштом на кућну адресу.  

- Ова књига, у којој су сабрани текстови објављени између 1987. и 1990, и које је Саша сам одабрао, сложио, поделио, насловио и штампао, као веома скромно ауторско издање, под насловом „Тајни живот Срба, Хрвата и Словенаца – како се распао бољшевизам“, жели да подсети, да чува, да оживи сећање на једног од најоригиналнијих и најзнаменитијих (југословенских) српских новинара у другој половини 20. и првој деценији овог века. И не само то: Тијанићево писање је узор и уџбеник озбиљног новинарства“, написао је Манојло Вукотић у предговору.

Вукотић је по одласку из Компаније „Новости“ основао издавачку кућу „Вукотић Медиа“.

Пола века био је новинар и уредник. Као главни уредник водио је “Борбу” (1989-1993), први је главни уредник дневника “Блиц” (1996-1998), један од оснивача и главни уредник “Гласа јавности” (1998-1999) и генерални директор и главни уредник свих издања Компаније “Новости” (2000-2013).

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси