Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  Француски новинар Жан Кристоф Буисон посетио УНС
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

16. 09. 2015.

Извор: УНС

Француски новинар Жан Кристоф Буисон посетио УНС

Француски новинар и књижевник, заменик директора и уредник културе у магазину “Фигаро” и члан УНС-а Жан Кристоф Буисон посетио је данас Удружење новинара Србије (УНС).

Буисон је у посету УНС-у дошао у оквиру бродског пропутовања Дунавом, од Пасау-а (Немачка) до Букурешта, које магазин „Фигаро“ организује за своје претплатнике.

Како је објаснио УНС-у, „Фигаро“ за своје претплатнике организује различите врсте путовања, од стручних, до забавних.

“Наши претплатници су заинтересовани за путовања, они верују нашем листу и овај начин пословања је за сада успешан”, рекао је Буисон.

Осим бродске туре Дунавом, у оквиру путовања од Пасауа до Букурешта, претплатници „Фигароа“ имају и излете и ван градова кроз које пролазе, па ће тако у Србији бити два дана - данас у Београду, а сутра у Тополи.

“Новинари Фигароа, дан пре него што дођемо у неко место, путницима говоре о најзначајнијим знаменитостима града и упознају их њиховом историјом. Данас смо у Београду, обићи ћемо центар, Савамалу, Дедиње, а сутра идемо за Тополу”, каже Буисон.

Жан Кристоф Буисон је један од најбољих познавалаца српске културе у европским медијима. У последњих 15 година написао је више од 100 чланака и неколико књига о Србији и знаменитим Србима.

 

16. септембар 2015. године

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси