Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  УНС предао пластичне чепове организаторима акције „Чепом до осмеха“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

05. 02. 2021.

Аутор: К. К. Н. Извор: УНС

УНС предао пластичне чепове организаторима акције „Чепом до осмеха“

Удружење новинара Србије (УНС) предало је Удружењу „Чепом до осмеха“ у Новом Саду више од 5.000 пластичних чепова које је прикупио у последње две године.

Новинар и члан Извршног одбора Друштва новинара Војводине (ДНВ-УНС) Предраг Рава однео је у ово удружење пет кутија и џак пун пластичних чепова.

Из Удружења „Чепом до осмеха“ рекли су да је до сада прикупљено виш од 500 тона пластичних чепова од чега је купљено 55 помагала за децу са инвалидитетом или сметњама у развоју.

„Тренутно прикупљамо чепове за куповину тастатуре која користи Брајево писмо, за дечака Матеју Гуран из Панчева“, рекли су УНС-у у овом удружењу.

У холу УНС-а, кроз који свакодневно прође на десетине људи, као и на тераси, на иницијативу запсолених, 2015. године постављене су кутије за убацивање чепова. Од тада је УНС већ неколико пута донирао чепове за помоћ у прикупљању средстава за децу са инвалидитетом или сметњама у развоју.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси