Насловна  |  Шта радимо  |  Пројекти  |  Оснивање и ажурирање сајта Комшијске новости
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Пројекти

Оснивање и ажурирање сајта Комшијске новости

Комшијске новости (www.komsijskenovosti.rs) је сајт који је УНС реализовао у сарадњи Еврорегионалним центром за развој друштва у мултиетничким срединама „In medias res“, са идејом да промовише медије националних мањина тако што ће објављивати текстове из медија националних мањина преведене на српски језик и на тај начин обавештавати грађане о збивањима значајним за националне мањине у Србији.

На сајту Комшијске новости објављују се преведени текстови из штампаних медија националних мањина на српски језик, али и постављају онлајн издања медија националних мањина која немају своје онлајн издање.

УНС и "In medias res" сарађују са штампаним медијима најбројнијих националних мањина у Србији.

Оснивање сајта „Комшијске новости“ 2012. године и његово ажурирање током 2013. године финансијски је помогло Министарство културе и информисања.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси