Naslovna  |  Saopštenja  |  UNS: SNS da se izvini Nataši Jeremić
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

21. 03. 2017.

UNS: SNS da se izvini Nataši Jeremić

Udruženje novinara Srbije (UNS) je zaprepašćeno optužbom koju je potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov juče izneo na račun novinarke Nataše Jeremić. Jovanov je u saopštenju koje je prenela Srpska napredna stranka (SNS) i koje je objavljeno na sajtu kampanje Aleksandra Vučića optužio našu koleginicu da "upravlja celokupnim narko tržištem u Srbiji".

UNS, najveće i najstarije udruženje novinara u Srbiji, očekuje od predsednika SNS-a da se izvini javnosti i Nataši Jeremić zbog uvrede koju je u kampanji za predsedničke izbore izneo njegov bliski saradnik.

Komentari (3)

ostavi komentar
ned

26.03.

2017.

Branislav [neregistrovani] u 17:10

Zasto se zaprepasceni?

Zar nije dovoljno 5 godina Aleksandra Vucica na vlasti,pa da mozete ocekivati sve od toakvog politicara.Sa nijm nema iznenadjenja.
Aleksandra Vucica zanimajun samo licni enteresi i kako njih ostvariti.

srdacan pozdrav

Odgovori
čet

23.03.

2017.

Слободан Ћук [neregistrovani] u 13:03

УНС ЦЕНЗУРА

Нисте објавили мој коментар, јер се односио на руководство УНС. Понашате се као најгори цензори и то није први пут. Да ли се стидите истине о ономе како сте дошли на власт у УНС, или како владате? Да ли вам смета што вам кажем да ви нисте заслужни што је УНС најстарије новинско удружење или због кастинског устројства међу члановима.
Ко је сада цензор, коме смета мишљење чланова?

Odgovori
sre

22.03.

2017.

dragiša [neregistrovani] u 17:23

dvostruki standardi

Kao dugogodišnji,još od 1970. godine, član UNS-a pitam: da li je naše udruženje ikada osudilo novine koje Vučićevu porodicu medijski teroriđu pričama o bratu,majci,ocu?Koliko se sećam - nikada! Naravno, grozim se saopštenja tamo nekog funkcionera SNS o gospodji Jeremić.Ali, poštovane kolege, zašto čak i u UNS-u počinju da duvaju vetrovi "dvostrukih standarda" , za neke imate razumevanje,za druge ne. Podsećam vas da je na RTV kod izvanredne novinarke Ljubice Gojgić gospodin Jeremić,prema kojem gajim izvesne simpatije,izmedju ostalog što je u UN izveo "Marš na Drinu",rekao da je brat premijera vodja kriminalnog klana u Vojvodini koji se proteže sve do Dragađa na jugu. Zanimljivo je da je to opet ponovio posle press konferencije svoje supruge,ali i Vučića premijera, i - nikom ništa. Ne reagujete gospodo iz UNS-a(počinjete da me podsećate na Gruhonjićevu privatnu organizaciju NDNV,ili NUNS) ni na "metak u čelo",ni na "vešanje",ni na "šamaranje"...Nije dobro što tako činite.
I sada ćete mi verovatno vi,ili kolege , reći - evo ga simpatizer,član,ili SNS bot. Imam gospodo,unapred da vam kažem, dosta godina (41 profesionalnog novinarskog rada) da me u principu ne interesuje ni jedna stranka,jer ,narod bi rekao, ovo što imamo je "smuti,pa prosipi".Ačli, zarad novinarske profesije, novinarsake etike , vratite se istorijski korektnom ponašanju ,a ne novim vetrovima "dvostrukih standarda". Srdačan poudrav, Dragiša Petrović

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi