Naslovna  |  Saopštenja  |  Pronaći i kazniti napadača na Suzanu Stamenković
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

07. 03. 2013.

Pronaći i kazniti napadača na Suzanu Stamenković

Udruženje novinara Srbije (UNS) traži da policija hitno istraži napad na urednicu informativnog programa Best televizije iz Zaječara Suzanu Stamenković. Suzani Stamenković sinoć je, dok je šetala sa detetom, oko 20 časova na ulici u centru Zaječara prišao nepoznati muškarac koji ju je, kako je rekla, „ odgurnuo, nekoliko puta pljunuo u lice, obratio joj se pogrdnim rečima i otišao“.

 

Stamenković je pozvala policiju koja je nakon incidenta sačinila zapisnik.

UNS zahteva od policije hitnu istragu i najstrože kazne za izvršioca napada, kao i da preduzme sve neophodne mere zaštite novinarke i njene porodice.

UNS podseća da je za ugrožavanje sigurnosti pretnjom licima koja obavljaju posao od javnog značaja informisanjem zaprećena kazna zatvora od šest meseci do pet godina.

Komentari (3)

ostavi komentar
pet

08.03.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 09:39

Sramota za zajecar

Treba se zapitati da li je ispravno novinare Timocke televizije zvati novinarima, jer od kupovine TTR-a od strane Sase Mirkovica ta medijska kuca je toliko pristrasna i neobjektivno da je to nezapamceno. Naravno da osudjujem bilo kakav napad, ali poznavajuci Sasu Mirkovica pre cu poverovati da je sve ovo iscenirano. Setite se cirkusa oko izbora.

Odgovori
čet

07.03.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 15:47

Ništa novo

Ništa novo za zaječarske prilike. Ovde već odavno na konferencije za novinare lokalne vlasti mogu samo podobni novinari, koji nikada ne vide njihove greške, promašaje i budalaštine. Napad na novinare je logična posledica takvog stanja.

Odgovori
čet

07.03.

2013.

Саша Тодоровић [neregistrovani] u 12:04

СРАМОТА

Подршка колегиници! Двонедељник "Нове књажевачке новине", www.mc.kcbor.net/knjazevacke-novine/

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi