Naslovna  |  Saopštenja  |  Policija da pronađe autora poruke
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Saopštenja

19. 10. 2008.

Policija da pronađe autora poruke

Udruženje novinara Srbije (UNS) očekuje da Policijska uprava u Subotici odmah pronađe autora ili autore pretnji upućenih Radio-televiziji "Panon", koja program emituje na mađarskom jeziku.

Direktorka ove medijske kuće Ildiko Arpaši, upozorena je u subotu 23. avgusta, SMS porukom da je u prostorije njene redakcije podmetnuta bomba, a dojava je bila potpisana sa "Vojna policija gen. Mladića, 1991 - Knin". Pored upozorenja da se bomba nalazi u redakciji u poruci su se našle i uvrede i psovke. Policijskom pretragom ustanovljano je da je dojava koja je uznemirila članove redakcije i zaposlene u RTV "Panon" bila lažna. Subotička kancelarija UNS-a ističe da ovo nije prva pretnja upućena medijskim kućama nacionalnih manjina, čije se redakcije nalaze u Subotici. Policija do sada nije pronalazila osobe koje su upućivale takve pretnje, a na sreću ni jedna od njih nije ostvarena.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi