Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Tražimo novinare budućnosti: Počinju prijave za Digital Media Campus
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

09. 01. 2019.

Tražimo novinare budućnosti: Počinju prijave za Digital Media Campus

Počinju prijave za Digital Media Campus, program obuke mladih za digitalno novinarstvo i rad u digitalnim medijima

Kompanija Ringier Axel Springer u okviru koje je najposećeniji sajt u Srbiji Blic.rs, kao i portali Noizz.rs, Zena.blic.rs, Pulsonline.rs, novine Blic, magazini NIN, Blic žena poziva studente da se prijave za Digital Media Campus IV generaciju generaciju obuke za digitalno novinarstvo i rad u digitalnim medijima.

Pravo prijavljivanja imaju studenti završnih godina osnovnih i master studija fakulteta društvenih nauka u Srbiji.

Digital Media Campus je program intenzivne obuke mladih ljudi koje priprema za onlajn novinarstvo i rad u digitalnim medijima. Predavanja drže renomirani i iskusni domaći i strani predavači iz Srbije i Ringer Axel Springer Grupe.

Polaznici DMC prolaze kroz sve segmente važne za moderno digitalno novinarstvo uključujući pisanje i istraživanje za on-line, multimediju, foto i video sadržaje na webu, društvene mreže, analitiku i alate za praćenje digitalnih sadržaja na svim platformama, ponašanje publike, etiku u medijima, autorska prava, rad u redakciji i na terenu... Pored predavanja, Digital Media Campus obuhvata i rad u redakciji na digitalnim platformama kao i razmenu iskustava sa polaznicima Digital Media Campusa u drugim zemljama Ringier Axel Springer Grupe.

Zainteresovani studenti CV i motivaciono pismo treba da pošalju do 25. 01. 2019. na mejl dmc@ringieraxelspringer.rs (samo potpune prijave biće uzete u obzir). Studenti koji uđu u uži krug biće pozvani na razgovor.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi