Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Seminar za novinare u okviru projekta „Podrška medijima u oblasti evropskih integracija“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

06. 10. 2010.

Seminar za novinare u okviru projekta „Podrška medijima u oblasti evropskih integracija“


Pruža vam se prilika da maksimalno razvijete svoje novinarske veštine u skladu sa najvišim profesionalnim standardima, upoznate tehnike i principe pripreme radijskih, televizijskih i priloga u štampanim medijima na načine koji se danas koriste u vodećim svetskim novinarskim kućama, da vam mentori budu vrhunski BBC-ijevi i domaći profesionalci na naprednom seminaru za novinare u okviru projekta “Podrška medijima u oblasti evropskih integracija“, koji finansira Evropska unija, a realizuje BBC World Service Trust.

Seminar se organizuje u tri faze. Prva, u novembru i decembru, i druga, u februaru i martu iduće godine, traju po tri dana u gradovima širom Srbije, a treća, za 30 najboljih od ukupno najviše 70 polaznika, biće petodnevno studijsko putovanje u jednu od evropskih prestonica.

Preliminarne prijave, sa motivacionim pismom i profesionalnom biografijom, pošaljite do 14. oktobra na adresu maja@eumediafund.rs.

Preuzeto sa www.mc.rs

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi