Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Novinarska nagrada „Tanja Stanković-Boškov“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

23. 09. 2010.

Novinarska nagrada „Tanja Stanković-Boškov“


Narodna banka Srbije i dnevni list „Danas“ raspisali su konkurs za dodelu novinarske nagrade „Tanja Stanković-Boškov“, u znak sećanja na preminulu novinarku ovog lista.

Za nagradu mogu konkurisati novinari štampanih medija s teritorije Republike Srbije do 30 godina starosti koji su specijalizovani za oblast ekonomskog novinarstva.

Kandidate mogu da predlažu redakcije, finansijske institucije i pojedinci. Uz predlog je neophodno dostaviti i najmanje tri objavljena teksta iz oblasti ekonomskog novinarstva.

Obrazložene predloge i tekstove treba dostaviti redakciji lista „Danas“, na adresu: glavni urednik Mihalj Ramač, redakcija lista „Danas“, Beograd, Alekse Nenadovića br. 19-23/V.

Krajnji rok za podnošenje predloga je 15. novembar 2010.

Nagrada se se sastoji od plakete i novčanog iznosa od 150.000 (sto pedeset hiljada) dinara i biće uručena 3. decembra, na dan kada je novinarka Tanja Stanković-Boškov objavila svoj poslednji tekst.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi