Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Medija samit - New Media Revolution
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

08. 10. 2013.

Medija samit - New Media Revolution

ABC Srbija organizuje 5. Media Summit pod nazivom „New Media Revolution“. Samit će biti održan 6. novembra 2013. godine u Beogradu u hotelu Metropol Palace.

Cilj samita je upoznavanje sa novim tehnologijama i kanalima distribucije informacija, novim opcijama u povećanju prihoda od oglašavanja, transparentnom poslovanju i razmeni mišljenja i iskustava medijskih lidera.

Panelisti će govoriti o tome da li će i kako razvoj medijske industrije pratiti razvoj novih tehnologija, prilagođavanju sadržaja razvoju mobilnih aplikacija, značaju brzine interneta i da li se mediji mogu istom brzinom razvijati, koliko je bitna transparentnost medija, kako povećati kredibilitet i reference, u kom pravcu idu merenja medija i na koji način utiču na proces donošenja odluka, nove tendencije i mogućnost oglašavanja u medijima, itd.

Rok za slanje prijava je 4. novembar 2013. godine. Broj mesta je ograničen na 150.

Svi zainteresovani za učešće na samitu mogu se prijaviti putem onlajn aplikacije. Cena kotizacije za članove ABC Srbija iznosi 50 evra, a za ostale zainteresovane 80 evra.

Program samita

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi