Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Trening „Medijsko izveštavanje i diskriminacija žena“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

30. 01. 2013.

Trening „Medijsko izveštavanje i diskriminacija žena“

Trening „Medijsko izveštavanje i diskriminacija žena“ u organizaciji Fondacije Centar za demokratiju, u saradnji sa Institutom za održive zajednice, biće održan od 15. do 16. februara 2013. godine u turističkom naselju „Relax“ u Kovačici.

 

Cilj treninga je da se učesnici – 25 mladih novinara i studenata novinarstva završnih godina, motivišu na aktivnije, redovnije i kompetentnije izveštavanje na temu diskriminacije žena na tržištu rada i na radnom mestu.

Trening će trajati dva dana i sastojaće se iz nekoliko sesija na kojima će učesnicima biti pružena obuka na temu diskriminacije žena i mehanizama zaštite od diskriminacije. Jedna sesija biće posvećena konkretnim primerima dobrog i lošeg izveštavanja na temu diskriminacije.

Troškove puta do Beograda, ukoliko učesnici nisu iz Beograda, transfer do Kovačice, smeštaj i hranu pokriće organizator.

Trening se održava u okviru projekta „Jednake na poslu“ uz podršku USAID-a.

Prijavu i biografiju možete poslati do petka do 8. februara 2013. godine Milošu Saviću, elektronskom poštom na mejl: milos@centaronline.org.

Možete preuzeti prijavni formular:

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi