Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Konkurs za učešće u programu za žene u medijima na Zapadnom Balkanu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

12. 02. 2021.

Konkurs za učešće u programu za žene u medijima na Zapadnom Balkanu

Da li biste želele da imate svoju ličnu i profesionalnu „savetnicu“ – iskusnu stručnjakinju kojoj možete verovati i koja Vas inspiriše, sa kojom možete razmenjivati ideje, znanje i iskustvo, kao i pitanja, izazove i nedoumice? Osobu posvećenu pružanju podrške Vašem daljem razvoju u otvorenim razgovorima jedan na jedan?

Da li smatrate da bi Vam bili korisni razgovori i diskusije sa osobom koja želi da deli svoje relevantno znanje i različite poglede, proširujući Vaše perspektive i vidike?

Da li želite da imate mentorku – iskusnu medijsku stručnjakinju sa Zapadnog Balkana, sa kojom ćete zajedno raditi na ostvarenju Vaših ciljeva i snova?

Ako je odgovor DA, zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da se prijavite kao mentijka na šestonedeljni pilot mentorski program za žene u medijima! 

Naš pilot mentorski program ima za cilj osnaživanje žena u medijima u šest zemalja Zapadnog Balkana (Albaniji, Bosni i Hercegovini, Kosovu, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji i Srbiji) i pružanje prilika za umrežavanje, lični i profesionalni razvoj. Program će se sprovoditi online, u periodu od 24. februara do 14. aprila 2021. godine.

Mentorstvo je posvećeno VAMA – MENTIJKI, Vašem ličnom i profesionalnom razvoju. Uključuje razmenu znanja i iskustva, stvaranje stimulativnog okruženja za učenje i unapređenje različitih veština. Zasniva se na međusobnom razumevanju, poštovanju i partnerstvu između mentijke i mentorke. Mentorke će biti medijske stručnjakinje iz šest zemalja Zapadnog Balkana.

Ako ste:

  • Žena na početku karijere u medijima sa određenim postignućima u dosadašnjem radu;
  • Iskreno zainteresovana za sticanje novih znanja i za Vaš dalji profesionalni razvoj;
  • Željna da učite od iskusnih medijskih stručnjakinja, da delite i promišljate;
  • Voljna i spremna da posvetite dva sata nedeljno induvidualnim sastancima sa svojom mentorkom;
  • U mogućnosti da aktivno učestvujete na tri online radionice i dve konsultacije, i
  • Posedujete znanje govornog engleskog jezika (B2 nivo ili viši);

Radujemo se Vašoj prijavi!

Nadamo se da će naše buduće mentijke širiti ideju mentorstva i vrednosti razmene znanja i iskustva, saradnje i međusobne podrške u svom okruženju i šire. Snažno podstičemo prijave za učešće žena iz manjih gradova, mesta i zajednica širom Zapadnog Balkana.

Poziv za dostavljanje prijava otvoren je do 17. februara 2021. do 23:59, a možete se prijaviti kroz nekoliko jednostavnih koraka putem http://bit.ly/3tgvl4j

Za više informacija o pilot mentorskom programu za žene u medijima posetite:

https://www.britishcouncil.rs/programmes/education/media.

Izjava o zaštiti podataka

Britanski savet će koristiti informacije koje pružate u svrhu procene vašeg prijavnog obrasca i osiguranja vašeg učešća u ovom projektu. Te podatke možemo proslediti drugim organizacijama, uključujući konzorcijum i FCDO, kako bismo procenili vašu prijavu i administrirali i evaluirali program. Takođe ćemo koristiti informacije koje pružate tokom programa za promociju projekta putem različitih kanala komunikacije u skladu sa Strategijom i planom komunikacije projekta.

British Council primenjuje zakon o zaštiti podataka Ujedinjenog Kraljevstva i zakone drugih zemalja koji ispunjavaju međunarodno prihvaćene standarde. Imate pravo da zatražite kopiju informacija koje imamo o vama, i pravo da od nas zatražite da ispravimo netačne informacije. U nekim situacijama, imate pravo da od nas tražite da ograničimo obradu vaših informacija o ličnosti. Možete od nas zatražiti da ograničimo obradu u sledećim okolnostima:

Vaše podatke obrađujemo nezakonito i ne želite da obrišemo informacije, već da ih umesto toga ograničite.

Zabrinuti ste da su informacije koje imamo o vama netačne. Možete od nas zatražiti da ograničimo informacije dok ne budemo u mogućnosti da utvrdimo da li su informacije tačne ili netačne.

Informacije nam više nisu potrebne u svrhe za koje smo ih prikupljali, ali su vama potrebne za podnošenje, izvršenje ili odbranu tužbi.

Protivili ste se obradi (v. ispod) i mi moramo da odlučimo da li legitimni interesi pod kojima moramo da obrađujemo informacije imaju prednost nad vašim osnovnim pravima.

Smatrate da obrađujemo vaše informacije o ličnosti na nezakonit način, ali ne želite da izbrišemo informacije.

Imate pravo da uložite prigovor na našu obradu vaših informacija o ličnosti u sledeće svrhe:

  • Obrada u svrhe direktnog marketinga.
  • Obrada u svrhe automatizovanog odlučivanja i/ili profilisanja ličnosti.

U određenim okolnostima imate pravo da od British Council-a zahtevate da na bezbedan način obriše vaše podatke oličnosti ("pravo na zaborav").

Da biste ostvarili bilo koje od vaših prava zagarantovanih Zakonom o zaštiti podataka iz 2018. / Opšta uredba o zaštiti podataka o ličnosti - GDPR, molimo kontaktirajte nas na IGDisclosures@britishcouncil.org.

Za dodatne informacije o načinima na koje British Council obrađuje vaše podatke o ličnosti posetite našu glavnu stranicu posvećenu zaštiti privatnosti www.BritishCouncil.org/privacy-cookies/data-protection.

Ukoliko imate bilo kakve zabrinutosti o tome kako smo koristili vaše podatke o ličnosti, imate pravo da podnesete žalbu regulatornom telu za zaštitu privatnosti. Žalbe o načinu obrade podataka o ličnosti razmatra regulatorni organ za zaštitu podataka u UK, Kancelarija poverenika za informacije (ICO).

Kontakti Kancelarije poverenika za informacije navedeni su u nastavku:

Information Commissioner’s Office

Wycliffe House

Water Lane

Wilmslow Cheshire SK9 5AF UNITED KINGDOM

Veb-sajt:www.ico.org.uk

Mejl:casework@ico.org.uk

Za dodatne informacije o tome kako obrađujemo informacije o ličnosti, molimo vas posetite deo na našem veb-sajtu posvećen privatnosti, www.britishcouncil.org/privacy ili Vladimir.GolubovicAtanasov@britishcouncil.rs.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi