Naslovna  |  Konkursi  |  Posao  |  Tanjug traži novinare, fotoreportere, snimatelje i montažere
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Posao

02. 04. 2021.

Izvor: UNS, poslovi.infostud.com

Tanjug traži novinare, fotoreportere, snimatelje i montažere

Firma Tačno d.o.o, izdavač servisa Novinske agencije Tanjug, traži mlade novinare, fotoreportere, snimatelje i montažere. Rok za prijave je 10. april do 12 sati.

U oglasu ove firme stoji da je konkurs namenjen kandidatima koji su na poslednjoj godini studija, nemaju radnog iskustva ili su nedavno napravili prve korake u medijskoj profesiji.

Možete se prijaviti OVDE.

Komentari (3)

ostavi komentar
sre

07.04.

2021.

Saša Todorović [neregistrovani] u 22:29

Knjaževac

Rad „na crno“ mi nije nepoznanica. Od raspada nekadašnje SFRJ „uživao“ sam u blagodetima divljeg kapitalizma, i to u njegovim ranim oblicima. Radio sam posao koji najviše volim (mediji) i tako prođoh (i upoznah) celu Timočku krajinu. Malo u statusu prijavljenog radnika (mnogo više ne), al` nakupi se nekih 15-ak godinica, za onu „starosnu“, najnižu penziju (ako je, Bože zdravlja, dočekamo).

Sećam se i da sam, pre par godina, na nekoj tribini u organizaciji NSZ upitao, i sada aktuelnog direktora ove službe (iz BGD), da mi objasni gde smo, u svim tim programima, MI, ljudi u najboljim, ali osetljivim godinama. Nisam dobio smislen odgovor. Dakle, ništa…opet.

U zadnje vreme ne biram previše. Okej, možda se potencijalni poslodavci „oduševe“ kad vide da sam rođen 1970. godine. Zapravo, regionalni menadžer firme za prodaju mobilnih telefona mi je u dva razgovora za posao (popularni „intervju“) rekao kako sam super, komunikativan i sigurno odgovoran (s obzirom da sam porodičan čovek), ali…uperi prst na moj CV i prikazanu godinu rođenja u njemu. Mislim se, prijatelju, ne da zbirno vredim kao većina klinaca od dvadeset i kusur, nego i praktično.

Znači…i opet, opet ništa.

Odgovori
pon

05.04.

2021.

anonymous [neregistrovani] u 14:59

Re:

Šta ćemo im mi stariji? Samo nešto zanovetamo, hoćemo da pišemo i govorimo po pravopisu, hoćemo da poštujemo novinarske standarde i norme :) Kome to još treba danas?
Sa mladima je lakše. Većinu (čast izuzecima), ne interesuju ni norme ni etika u izveštavanju, a kamoli tamo neka gramatika! Poslodavcu sa njima lakše i jer ne mora da im daje ugovore o radu, nego ih angažuje preko omladinske i plaća po satu. Ili ih vodi da su na stručnoj praksi, pa dobije besplatnu radnu snagu.

Odgovori
pet

02.04.

2021.

Milan Đokić [neregistrovani] u 17:01

Dole stariji

Vidim da stariji ne moraju da rade.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi