Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  TV festival Pres vitez
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

24. 08. 2012.

TV festival Pres vitez

Sedmo izdanje regionalnog festivala TV minijatura

TV Festival Pres vitez raspisuje novi konkurs za medijske autore. Tema je slobodna, a predviđene kategorije su: „Novinari “, „Kamera“, „Montaža“... Na konkursu imaju pravo učešća lokalne i nacionalne televizije, samostalni autori sa prostora bivše Jugoslavije, sa kratkim formama svih žanrova.

Svaki paket treba da sadržati snimak minijature na CD-u, u DVD formatu u 3 primerka. Ako autor šalje više minijatura, svaka od njih mora biti na posebnom nosaču.

Uz svaki rad plaća se kotizacija za selekciju koja iznosi 1200 dinara sa napomenom da jedan rad predstavlja jednu kotizaciju, a njome su obuhvaćeni novinar, snimatelj i montažer. Kao dokaz uplate u paketu se obavezno prilaže uplatnica. Kotizacija za učesnike s prostora bivše Jugoslavije iznosi 15 evra po svakom prijavljenom radu, koji se uplaćuju na bankovni račun. Instrukcije za kotizacije, uplatu i formular za prijavu ekipe, zahtevaju se na adresi info@tv-festival.org.

Rok za slanje radova je 21. septembar 2012. godine, u podne.

I ovoga puta obezbeđene su novčane nagrade i grafike poznatog vojvođanskog slikara Save Stojkova za sve dobitnike. Kao zasebna akcija biće sproveden i Pres vitez monitoring u kojem se biraju TV lica godine.

Sve informacije o nagradama, dostavi radova, žiriju, kategorijama i potkategorijama možete naći na linku Propozicije 2012.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi