Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  Raspisan veliki međunarodni medijski konkurs „Pojas i put“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

04. 08. 2020.

Izvor: UNS

Raspisan veliki međunarodni medijski konkurs „Pojas i put“

Novinska mreža „Pojas i put“ (Belt and Road News Network), koja je partner kineske Mreže „Pojas i put“, raspisala je međunarodnu nagradu „2020 Silk Road Global News Awards“ za najbolje novinarske priče, fotografije i video sadržaje.

Cilj nagrade, koja se dodeljuje od 2013. godine, jeste da podstakne priče o kineskoj incijativi „Pojas i put“, ali i na solidarnost medija u zemljama u kojima je taj projekat počeo.

Nagrada „2020 Silk Road Global News Awards“ dodeljuju se u pet kategorija – za najbolju istraživačku priču, komentar, fotografiju, video, kao i za poseban doprinos. Svaki pobednik kategorije dobiće 21.500 dolara. Finalisti, kojih ima četiri za svaku kategoriju, biće nagrađeni sa 7.200 dolara.

Osim ovih nagradi, biće dodeljena i specijalna nagrada za najbolji kratki video, u trajanju od pet minuta, koji prikazuje globalnu borbu protiv pandemije kovida-19.

Od 2013. godine, kada je pokrenut projekat „Pojas i put“, nagrada se najboljim novinarskim radovima dodeljuje na svake dve godine.

Zainteresovani svoje prijave treba da pošalju preko sajta www.brnn.com. U prilogu je uputstvo prijave i informacije o konkursu.

Komentari (3)

ostavi komentar
sre

16.09.

2020.

ВЛАДА [neregistrovani] u 12:49

А рок за слање?

Да ли неко из УНС-а може да одговори на питање до када се шаљу радови. Ред је и обавеза, јер је УНС конкурс објавио на својој званичној страници. У документацији која је у прилогу не стоји датум, док линк ка официјалној страници упозорава: Error 520
Молим за објашњење!
Хвала!

Odgovori
uto

01.09.

2020.

anonymous [neregistrovani] u 14:53

rok

Da li postoji rok za slanje prijava?
Objavite to.

Odgovori
čet

06.08.

2020.

anonymous [neregistrovani] u 09:16

Nema roka

Nigde ne postoji rok za prijavljivnje na konkurs ?! Da li je konkurs prošao?

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi