Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Kragujevački odbor SNS-a vređao novinare portala Glas Šumadije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

08. 08. 2022.

Autor: FoNet Izvor: Danas

Kragujevački odbor SNS-a vređao novinare portala Glas Šumadije

Kragujevački odbor Srpske napredne stranke (SNS) izneo je u saopštenju niz neprimerenih i uvredljivih kvalifikacija na račun novinara i urednika portala Glas Šumadije, nazivajući ih „mrziteljima, lokalnim novinarčićima i novinarčićima u pokušaju“.

„Postavlja se pitanje, od hrpe dolara kojim ih finansiraju, da li u ovoj besramnoj priči mrziteljima više smeta sam Aleksandar Vučić i njegova stranka ili im smeta praksa da se i Oluja, taj užasni zločin bez kazne, i dalje i sve više i masovnije i glasnije obeležava i to baš od strane naprednjačkih vlasti“, navodi se u saopštenju.

Portal Glas Šumadije objavio je u četvrtak niz fotografija na kojima se vide autobusi kojima su aktivisti SNS organizovano, autobusima, iz Kragujevca išli u Novi Sad na obeležavanje godišnjice Oluje.

Portal je objavio i izjave putnika, od kojih neki nisu znali zbog čega putuju u Novi Sad.

Kragujevački odbor SNS ocenio da je obeležavanje Oluje „izazvalo promaju u glavama mrzitelja“ koji su imali zadatak da tu državnu manifestaciju predstave kao stranački skup i da je „na svaki način omalovaže“.

 

Komentari (2)

ostavi komentar
sub

13.08.

2022.

Milan Djokic [neregistrovani] u 20:15

Šta sam vam rekao

Videli ste šta sam ranije otkucao. Videli ste kako je počelo u Novo Sad sa protestima poljoprivrednika. Videli ste kako se sada i poljoprivrednici iz drugih delova Srbije pridružuju njima. O tome sam vam kucao. Kad mogu oni i mi možemo. Toliko.

Odgovori
sre

10.08.

2022.

Milan Đokić [neregistrovani] u 18:03

Ista mera

kad oni kažu da ste vi "novinarčići" prihvatite to i objavite kako su kazali što ste u stvari i uradili. Ali onda i vi njih na konferencijama za novinare oslovite sa "političarčići". Što mogu oni možete i vi. Zakon je isti za sve. Samo vraćati istom merom. Pa onda ćemo da vidimo ko vozi auto a ko otvara kapiju. Da se jedan novinar pobuni protiv ovog zla (nepoštene vlasti), pa da ga podrže svi iz redakcije, potom grada, kasnije okruga, sledeće de bude taj deo Srbije (na primer zapadna), potom uža Srbija i na kraju cela pa da dobijemo šta želimo. Kad vide to oni van granica pa nas podrže i zemlje pokojne Jugoslavije, pa Balkanskog poluostrva, Jugoistične Evrope, Evrope i na kraju celog sveta da isteramo to do kraja. jeste ovo previše optimistički ali dok ne probamo ne znamo da li je utopijski ili ne.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi