Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Kladovo: Lokalna samouprava će sufinansirati 11 medijskih projekata
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

17. 05. 2022.

Autor: J. B. K. Izvor: Danas

Kladovo: Lokalna samouprava će sufinansirati 11 medijskih projekata

Opština Kladovo je ovogodišnjim budžetom za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji ove opštine opredelila pet miliona dinara. Na konkurs za sufinasiranje medijskih sadržaja stiglo 25 projekata, prihvaćeno je 11, koji su dobili od 100.000 do milion dinara

Prema rešenju o raspodeli sredstava za sufinasiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Kladovo u 2022. godini najviše sredstava odobreno je lokalnoj televiziji.

RTV Kladovo je ukupno dobila 1,45 miliona dinara – milion za televizijski, a 450.000 dinara za projekat portala TV Kladovo. Sa milion dinara opština Kladovo sufinasiraće projekat dnevnih i periodičnih novina Alo iz Beograda.

Negotinska TV Trans dobila je 700.000 dinara, regionalna T1 televizija 650.000 dinara, a TV Istok 300.000 dinara.

Za Info portal Amulette doo Beograd odobreno je 350.000 dinara, „Narodne novine Zavičaj“ iz Negotina, Sajt Sindikata novinara Srbije i Udruženje građana Savez Srba iz regiona dobiće po 150.000 dinara, dok je MM Boned iz Bora koji izdaje nedeljnik „Timočke“ dobio 100.000 dinara.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi