Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Nakon što je ugašen Radio Puls, ukinuta i emisija "Bolja zemlja" Uroša Davidovića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

03. 12. 2021.

Autor: Željko Matorčević Izvor: Žig info

Nakon što je ugašen Radio Puls, ukinuta i emisija "Bolja zemlja" Uroša Davidovića

Pre mesec i po dana ugašen je signal radio Pulsa iz Grocke na frekvenciji 88,7 MHZ. Vlasnik radio Pulsa, izjavio je tada da će zbog gašenja signala podneti krivičnu prijavu i ponovio da su pretnje o gašenju usledile nakon što je na društvenoj mreži podelio reportažu Uroša Davidovića, emisije "Bolja zemlja" koja se emituje na televiziji Hepi

Voditelj i autor emisije "Bolja Zemlja" Uroš Davidović obavestio je svoje pratioce na društvenoj mreži Fejsbuk, da više ne vodi poljoprivrednu emisiju na TV Hepi. 

Predsednik GO Grocka, Dragan Pantelić prema snimku kojeg poseduje Žig info, kaže da se raspitivao  o emisiji "Bolja Zemlja", Uroša Davidovića. Naveo je koliko Uroš dobija od TV Hepi za emisiju na mesečnom nivou, kao i da je sve što je navedeno u toj emisiji o preduzeću "PDM Agrofruit", čiji je većinski vlasnik, zapravo izvučeno iz konteksta. U jednom momentu predsednik Grocke, spominje i da će možda tužiti zbog onoga što je izneto u toj emisiji, ali da će svakako razmisliti šta će uraditi povodom iznetih činjenica.

Nedugo zatim predsednik GO Grocka, Dragan Pantelić gostuje na televiziji Hepi, ali u emisiji "Prelo" koju je ranije vodio i Uroš Davidović. Da bi juče, Davidović saopštio da se emisija "Bolja zemlja" neće prikazivati na tv Hepi.

Uroš Davidović za Žig info kaže da je moguće da iza svega stoji predsednik Grocke, ali isto tako zna da je u svojim emisijama "potkačio" mnoge.

-Moguće je da je predsednik Grocke uticao da mi se više ne prikazuje emisija na tv Hepi, ali sigurno nije samo on. Ima tu još onih koje sam potkačio. Znam da je Pantelić povodom te emisije zvao Hepi i ja sam mu rekao da može, kad god hoće, da gostuje u emisiji kako bi izneo svoje stavove. Konkretno mi niko neće reći zašto više ne mogu da emitujem emisiju na tv Hepi. Ja nastavljam i dalje da radim emisiju, odnosno za sada tražim emitera gde ću istu emitovati, izjavio je Uroš Davidović za Žig info. 

Komentari (2)

ostavi komentar
ned

06.02.

2022.

anonymous [neregistrovani] u 15:10

Сиротињски отац

Урош је човек, који је приказивао ствари какве јесу, и као такав некоме је засметао, али то је човек који познаје проблематику села

Odgovori
sub

29.01.

2022.

Slobodan [neregistrovani] u 15:17

Podrška Urošu

Sramota ja ako Hepi skida emisiju Bolja zemlja jer je neko pgođen.To znači da su ist ko Đilasovci.Svi političari u Srbiji su otpad ljudstva.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi