Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Vladimir Vuletić dobio presudu protiv tabloida „Srpskog telegrafa“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

13. 05. 2021.

Autor: V.Ž. Izvor: Danas

Sud utvrdio da nije "gej pedofil"

Vladimir Vuletić dobio presudu protiv tabloida „Srpskog telegrafa“

Viši sud u Beogradu doneo je presudu da tabloid „Srpski telegraf“ mora da bivšem potpredsedniku FK Partizan i profesoru Pravnog fakulteta u Beogradu Vladimiru Vuletiću isplati odštetu u iznosu od 150.000 dinara zbog neistinitih tekstova koje je objavio o njemu.

Vuletić je takozvani prorežimski tabloid tužio zbog tekstova „Srpski telegraf otkriva šokantne poruke: Gej afera u vrhu Partizana“ i „Legende Partizana o aferi u Humskoj: Oterajte gej pedofila“.

U obrazloženju presude navodi se da su „skrinšotovi sa Instagram naloga Vuletića bili falsifikovani i nisu predstavljali njegovu komunikaciju sa NN licem“. „Srpski telegraf“ je u tim tekstovima tvrdio da je u Partizanu „čovek koji se prvo našmrče kokainom koji nabavlja od navijača crno-belih, a potom čak i maloletnim muškim studentima završava ispite tako što zauzvrat od njih traži seksualne usluge“.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi