Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Konkurs Grada Niša za sufinansiranje medijskih projekata
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

21. 04. 2015.

Konkurs Grada Niša za sufinansiranje medijskih projekata

Konkurs Grada Niša za sufinansiranje medijskih projekata preuzmite u prilogu.

Komentari (1)

ostavi komentar
čet

23.04.

2015.

anonymous [neregistrovani] u 09:46

Komentar - bez komentara!

Po propozicijama ovog konkursa Grada Niša onemogućeno je izdavačima medija , odnosno medijima koji se finansiraju iz javnih prihoda , a radioi tv signalom ili distribucijom izdanja pokrivaju pomenutu teritoriju da aplicira na konkursu. Imajući u vidu da će se privatizacija medija u vlasništvu lokalne samuprave, odnosno države, okončati najkasnije do 30.juna 2015. godine, niko od medija ovog profila neće moći da aplicira ne samo na ovom, već i na sličnim konkursima, kako bi mogao da opstane na tržištu u drugoj polovini godine a finansira se iz javnih prihoda samo u prvoj polovini 2015.godine.
Ovakvim konkursima medijima koji su u procesu privatizacije neće biti ostavljena mogućnosti da opstanu do raspisivanja novog konkursa za 2016.godinu.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi