Naslovna  |  Aktuelno  |  Medijski konkursi - projektno sufinansiranje  |  Bela Crkva, Bela Palanka, Velika Plana, Despotovac, Kladovo, Svilajnac i Ub po pet miliona za lokalne medije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Medijski konkursi - projektno sufinansiranje

29. 01. 2015.

Bela Crkva, Bela Palanka, Velika Plana, Despotovac, Kladovo, Svilajnac i Ub po pet miliona za lokalne medije

Opštine Bela Crkva, Bela Palanka, Velika Plana, Despotovac, Kladovo, Svilajnac i Ub predvidele su u budžetima za 2015. godinu po pet miliona za projektno finansiranje lokalnih medija.

 

Pet miliona dinara izdvojile su opštine Bela Crkva, Bela Palanka, Despotovac, Kladovo i Ub. Svilajnac je predvideo 5,5 miliona dinara, a Velika Plana 5,15 miliona dinara.

Srazmerno  budžetima opština i procenat izdvojenih sredstava je različit. Opštine Velika Plana, Svilajnac i Ub u ove svrhe izdvajaju oko 0,5 odsto, Bela Crkva, Bela Palanka i Despotovac oko 0,9 odsto, a Kladovo 1,5 odsto u odnosu na ukupan budžet.

Komentari (1)

ostavi komentar
ned

22.03.

2015.

anonymous [neregistrovani] u 23:32

Pet miliona u snu...

Lepo je što je objavljeno da su ove opštine izdvojile iz budzeta po 5 miliona za medije... Istina je, bar za Veliku Planu mnogo drugačija... Ni polovina tog novca ne postoji osim na papiru ili je "preusmerena" na razne načine na drugu stranu a zvanično pokrivena medijima!!!

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi