Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Cvijić: Nisam član nijedne stranke
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

11. 01. 2020.

Izvor: UNS

Cvijić: Nisam član nijedne stranke

Povodom današnjeg pisanja Informera da je Vuk Cvijić, novinar NIN-a i laureat UNS-ove nagrade "Laza Kostić" za vest za 2019. godinu, postao član Glavnog odbor Narodne stranke Cvijić za UNS oštro demantuje te navode. „Nikada nisam bio član niti jedne stranke, a kamoli nekakvog glavnog odbora“.

Informer se u tekstu „Vuk Jeremić se javno hvali da je član njegovog Glavnog odbora - novinar NIN-a“ poziva na tvit predsednika Narodne stranke od pre nekoliko nedelja, koji je objavljen dan nakon što je Cvijić gostovao u jednoj televizijskoj emisiji zajedno sa Aleksandrom Milovanovićem, članom NS, a u kojoj se razgovaralo o trgovini oružjem i aferi Krušik.

„Bravo za hrabrost Vuka Cvijića iz @NedeljnikNIN i velikog pojačanja @StrankaNarodna, člana Glavnog odbora i specijalistu za borbu protiv korupcije u međunarodnoj trgovini oružjem @powersaustine“, napisao je Jeremić tagujući Milanovića čiji je nalog na Tviteru - powersaustine.

Cvijić kaže da je “u pitanju gola laž" i da je tvit maliciozno protumačen iako je iz njega jasno da se ta infromacija odnosi na drugog sagovornika iz iste emisije. Milovanović je, reagujući na tekst Informera, takođe, potvrdio na Tviteru da je Jeremić mislio na njega i da je, zapravo, on taj koji je postao član GO Narodne stranke.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi