Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Sutra tradicionalni pres reli
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

14. 03. 2023.

Autor: M.C, A.N. Izvor: UNS

Sutra tradicionalni pres reli

Pres reli, koji organizuju Udruženje novinara Srbije (UNS) i Beogradski sajam, biće održan u nedelju, 19. marta na platou ispred hala tri i šest Beogradskog sajma, sa početkom u 8.30 časova.

 

Pravo učešća imaju članovi UNS-a, ali i ostali novinari, za koje je potrebno da ponesu potvrdu iz redakcije za koju rade. Prilikom verifikacije učesnik je dužan da, pored popunjene prijave, lične karte, saobraćajne i vozačke dozvole, pokaže i člansku legitimaciju UNS-a ili potvrdu redakcije u kojoj radi.

Zainteresovani novinari popunjen prijavni formular mogu poslati na imejl adresu aleksandra.nicic@uns.rs. Formular i pravilnik se nalaze u prilogu.

U zavisnosti od vrste automobila, zapremine motora i ranijih takmičarskih iskustava učesnici će biti podeljeni u tri grupe, kategorije – novinari, sportisti i oldtajmeri.

Za kategorije novinari i sportisti klase  su do 1200 kubika i više od 1200 kubika, dok je klasa oldtajmeri bez ograničenja.

Posadu vozila sačinjavaju vozač i suvozač koji moraju biti u vozilu tokom vožnje na poligonu. Za vreme vožnje, vozač i suvozač moraju biti vezani sigurnosnim pojasevima. U suprotnom biti  diskvalifikovani iz daljeg takmičenja.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi