Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  „Portreti sa intervjua – od lica do lica“ od 2. septembra u Narodnoj biblioteci „Vuk Karadžić" u Kragujevcu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

27. 08. 2024.

Autor: A.V, A.N. Izvor: UNS

„Portreti sa intervjua – od lica do lica“ od 2. septembra u Narodnoj biblioteci „Vuk Karadžić" u Kragujevcu

Izložba fotografija "Portreti sa intervjua - od lica do lica", fotoreportera Anđelka Vasiljevića, biće otvorena 2. septembra u Narodnoj biblioteci "Vuk Karadžić" u Kragujevcu, sa početkom u 19 sati. Postavka će za sve zainteresovane biti dostupna do 16. septembra.

Ova izložba predstavlja deo radova nastalih tokom razgovora novinara sa prikazanim ličnostima za dnevni list "Politika".

Ovo je osma po redu izložba na ovu temu od 2020. godine. Na njoj će biti prikazano ono što je za vreme ovih intervjua zabeležilo reportersko oko Vasiljevića, a poenta je, kako je on više puta i sam govorio, u neposrednosti.

"Cilj mojih fotografija je bio da pokažem karaktere tih osoba i da ih predstavim široj javnosti, kao i da ukažem na to da su oni, iako poznati i slavni, obični ljudi sa vrlinama i manama kao i svi mi", kaže Vasiljević za UNS.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi