Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  AutoSrbija.club informiše novinare pred Sajam automobila, uskoro i tradicionalni pres reli
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

13. 03. 2023.

Autor: D. B. Izvor: UNS

AutoSrbija.club informiše novinare pred Sajam automobila, uskoro i tradicionalni pres reli

Tradicionalno pred Sajam automobila koji će ove godine biti organizovan od 22. do 28. marta na beogradskom sajmu takmičiće se i novinari automobilisti.

Član Uprave Udruženja novinara Srbije (UNS) Petar Živković, koji je zadužen za udruženjski klub novinara automobilista, najavljuje novo druženje i takmičenje, ali i da redakcije i pojedinci mogu besplatno da prenesu materijale koje bude objavljivao portal AutoSrbija.club.

"Kao i do sada naša sekcija i Asocijacija automobilskih novinara Srbije će aktivno učestvovati na 55. po redu salonu automobila. Tu smo za svaku pomoć kolegama. Stojim im i sam na raspolaganju", kaže Živković.

Pres reli tradiocionalno organizuju UNS i Beogradski sajam.

Novinari i medijski radnici koji žele da učestvuju na trkama kao takmičari treba da se jave UNS-u na imejl aleksandra.nicic@uns.rs  do 17. marta i blagovremeno će biti obavešteni o vremenu i mestu događaja.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi