Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Novogodišnji popust muzičke škole Master Blaster za članove UNS-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

16. 12. 2020.

Izvor: UNS

Novogodišnji popust muzičke škole Master Blaster za članove UNS-a

Muzička škola Master Blaster obezbedila je specijalni novogodišnji popust od 70 odsto za članove UNS-a i njihovih porodica za časove gitare, bas gitare, bubnjeva, klavijature i pevanja. Rok za prijave je 20. decembar.

Škola nudi šestomesečni program u periodu od decembra do juna 2021. godine, kao i program u dva nezavisna tromesečja sa mogućnošću pohađanja jednog ili dva tromesečja. Individualni časovi mogu se pohađati u prostorijama škole ili onlajn. Školarina se može plaćati u više mesečnih rada.

Nastava počinje 21. decembra, a škola za polaznike organizuje i koncerte, javne nastupe, radionice, radijska i televizijska snimanja. 

Zainteresovani se za školu mogu prijaviti Tamari Bojanovski na telefon 069/3344069.

Muzička škola Master Blaster osnovana je 2009. godine, kao prva beogradska škola za pop i rok muziku. Nalazi se u Resavskoj 28 u Beogradu. Predavači su aktivni muzičari. Više o školi pogledajte OVDE.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi