Naslovna  |  Beležnica  |  Biblioteka  |  Sajtovi članova  |  Članica UNS-a Mirjana Pavlović pokrenula sajt „Trudnoća i zdravlje“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sajtovi članova

16. 12. 2016.

Autor: J. Pešić Izvor: UNS

Članica UNS-a Mirjana Pavlović pokrenula sajt „Trudnoća i zdravlje“

Članica Udruženja novinara Srbije (UNS) Mirjana Pavlović pokrenula je sajt trudnocaizdravlje.rs.

Portal trudnocaizdravlje.rs objavljuje tekstove stručnjaka o trudnicima, majkama, deci do tri godine, kao i značajne informacije za roditelje.

,,Na ovom sajtu možete čitati o zdravlju, ishrani, fizičkoj aktivnosti, pa čak i o modi trudnica, beba i majki. Imamo i stranicu na Fejsbuku skoro godinu dana, koja ima veliku posećenost, što nam govori koliko su žene zainteresovane za ove teme’’, navela je za UNS Mirjana Pavlović.

Kako nam je rekla, tekstove za ovaj sajt pišu stručnjaci  koji su osnovali udruženje Harmonia. Ovo udruženje, kako nam objašnjava, osnovano je pre godinu dana, a njegov cilj je obrazovanje ljudi o psihičkom i fizičkom zdravlju.

,,Sledeće godine želimo da osnujemo ‘Klub majki i beba’  koji će imati besplatne radionice dva puta nedeljno, muzikoterapiju i jogu za majke i bebe do godinu dana’’, rekla je Pavlović.

Mirjana Pavlović je i direktorka firme ,,Zeleni izbor’’ već osamanaest godina, koja se, u okviru programa 'Zdrava hrana - Zdrava jabuka', bavi ispitivanjem proizvedene zdrave hrane.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi