Naslovna  |  Beležnica  |  Biblioteka  |  Knjige članova  |  Marko Lopušina – „Tajna društva u Srbiji“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Knjige članova

02. 11. 2015.

Marko Lopušina – „Tajna društva u Srbiji“

Reporter „Večernjih novosti“ i član UNS-a Marko Lopušina objavio je svoju pedesetu knjigu – „Tajna društva u Srbiji“.

 

„Knjiga sadrži prikaze organizacija u Srbiji koje se tajno bave svojim aktivnostima. Neke od njih su pozitivne, kao što su masoni, rotarijanci... Oni se bave humanitarnim radom i cilj im je da pomognu, dok su druge one koje unose razdor u društvo. Ja sam ih nazvao vitezovima svetlosti i mraka i u ovoj knjizi ih suprotstavljam“, rekao je Lopušina UNS-u.

Izdavač: Prometej

Pismo: Ćirilica

Komentari (1)

ostavi komentar
pon

02.11.

2015.

Комнен Коља Сератлић [neregistrovani] u 18:36

Није него, брате Лопушна!!!!!!!!!!

"Неке од њих су позитивне, као што су масони, ротаријанци..." Е, добри Лопушина, не пишеш Ти то случајно. не знаш Ти шта су масони. Прочитајте брате Лопушана "Morals and Dogmas of freemasons by Albert Pike", па ће Ти све бити јасно. Види шта мисли СПЦ о масонерији. И Ротаријанци имају своје велике тајне, односно врх има тајне које су тајне за хиљде чланова и ротари клубова. Тајне су уствари завјере. Буквално постоје товари књига и о једнима и о другима, посебно о онима које називаш негативним. Због професије којом сам се бавио (дипломатија 38 година, постао сам члан Савеза новинара оне Југе 1967.), проучавао сам тајна дроштва. Свима је једна каратктеристка иста: владање, стварње несрећа на којима се они богате. О несрћи за све нас, за човјечанство које планирају о спроводе (само четири да споменем) Билдерберг група, Клуб 300, Римски клуб, Трилатерала и стотине њихових агенција и мала дјеца знају. Проучи мало, брате Лопушина, ко је пројектовао, финасирао и покренуо ову најновију несрећу - најезду азиланата, исламиста у Европу, најезду која ће уништити хришћанство, православље прије свега. Ако имаш пет реченица у књизи нових, ако си нешто ново открио, јавно ћу Ти се извинити. Иако читам 45 година на четири свјетска језика (о неким малим језицима нећу ни да гиоворим), не бих се усудио да нешто пишем о тајним друштвима, јер је све написано. Но, данашња српска евроомладина не чита, код њих ћеш (ако неко од њих прочита Твоју књигу) бити новатор. Сваки дан слушам на ТВ каналима (читам и приватне масмедије, јер су у Србији сви масмедији приватни иако нису приватизовани, главни уредници раде што им је ем мило и ем драго) разне откриваче рупе на саксији и топле воде. Понекад се упитам да ли је могуће да је Србија толико посрнула и да та господа прича бајате и ноторне ствари. Што је најтрагичније, они мисле да су то (нешто) само они открили. Сматрају себе великм аналитичарима, чак научним радницима. Поглеајте, брате Лоипушина, каква нам је тзв. стваралачка интелигенција, посебно она стационирана у несрећном граду Београду. Погледајте шта пишу и говоре „велики“ академици, затим „познати“ и први драматург унесрећене Србије, о историчарима салонским да се и не говори, такође, о прелетачима из партије у партију, само им дај паре, све ће урадити и покров ће с мајке скинути. Дакако, има и свијетлих примера, али су у мањини у запећку, они таворе, гладују са породицом.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi