Насловна  |  Саопштења  |  УНС тражи хитну истрагу због претњи екипи "Ало"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

30. 10. 2011.

УНС тражи хитну истрагу због претњи екипи "Ало"

 Удружење новинара Србије (УНС) тражи да полиција хитно утврди ко је у петак претио новинарској екипи листа “Ало” док су фотографисали аутомобил муфтије Муамера Зукорлића.

Новинари листа “Ало” навели су да је у петак Зукорлићево обезбеђење покушало да изгура њихов аутомобил са пута и да је око 13.30 на аутопуту код бензинске пумпе “Змај” човек из Зукорлићевог обезбеђења претио да ће пуцати ако буду наставили да фотографишу муфтијин аутомобил. Нешто раније, на београдском аеродрому, одакле је већи број муслиманских верника, међу којима и Зукорлић, кренуо на ходочашће у Меку, од исте екипе захтевано је да престане са фотографисањем “да се не би свађали”  како је свој захтев објаснио човек са дугом седом брадом из муфтијиног обезбеђења.

УНС очекује да полиција што пре саопшти ко је претио екипи листа “Ало”.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси