Насловна  |  Саопштења  |  Расветлити напад на Владимира Јешића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

15. 04. 2015.

Расветлити напад на Владимира Јешића

Удружење новинара Србије (УНС) тражи да полиција пронађе нападача на новинара Владимира Јешића. Новинар Владимир Јешић нападнут је је јуче у Инђији, а како је навео, сматра да је разлог за напад на њега само то што је брат бившег градоначелика Инђије Горана Јешића. УНС тражи да полиција што пре јавно саопшти резултате истраге.

УНС подсећа да је 2003. године Владимира Јешића приликом снимања интервјуa физички напао председник Нове Србије Велимир Илић. Суд у Новом Саду је Илића правоснажно осудио на новчану казну од 1.3 милиона динара.

Коментари (1)

Остави коментар
сре

15.04.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 17:06

ŠTA VAM TO TREBA?

Naravno da je svaki normalan čovek protiv upotrebe fizičke sile, u redu je i da profesija ustane u zaštitu Alii je u ovom slučaju drugo u pitanju - iz više medijskih izvora sam saznao, ako su sve te informacije u današnjem vremene tačne, da je dotični čovek vrlo uspešan aktivista demokrata i kao takav nastradao. Onda pitam što se UNS zaleće. Novinar nikako ne bi smeo da ide pod stranačke zastave, može da glasa za koga hoće, ali da učestvuje u akcijama pridobijanja odbornika ili ne znam koga, pa makar u pozadini bio i rođeni brat, stvarno nema smisla. Ovo pišem kao poštovalac Vaše organizacije koja je i moja s obzirom na to da sam pasionirani "konzument" medija. Nemojte, molim Vas, da ugrožavate kredibilitet. Dosta je prethodni sastav rukovodstva UNS, posle 5.oktobra, istrčavao.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси